نوشته شده توسط : مانی

دستکش عایق برق یا دستکش برقکاری یا دستکش ضد برق به انگلیسی  Electrical Gloves  مهمترین وسیله ایمنی در هنگام کار با جریان برق است.

 

زیرا در وحله اول دست ها درگیر انجام کار هستند. با توجه به میزان ولتاژ ، در کلاس دستکش عایق برق فشار ضعیف و فشار قوی در دسترس است. در این بخش در مورد این محصول باهم گفتگو می کنیم.

 

 

در هنگام کار با برق ، حتما باید از ابزار مناسب و  لوازم ایمنی مخصوصی استفاده شود. از جمله یک دستکش ایمنی  مخصوص و استاندارد !

 

اما دستکش عایق برق یا دستکش برقکاری همانطور که نامش پیداست در هنگام کار با برق استفاده می شود. از برق خانگی 220 ولت و صنعتی 380 ولت تا برق فشار قوی صنعتی. 

 

این محصول از لاستیک طبیعی تولید می شود که عایق جریان الکتریسیته است نرم و منعطف. اما اشکالی هم که دارد اینستکه در برابر اجسام تیز و برنده مقاومت یک دستکش برشکاری را ندارد.

 

در کارهای برقی هم به وفور از ابزار تیز مانند پیچ گوشتی و کاتر استفاده می شود. پس در حین کار باید بسیار مراقب بود. زیرا کوچکترین شکاف یا برش این دستکش را تبدیل به یک دستکش کار ارزان قیمت می کند.

 

با رعایت استانداردهای لازم ، این محصول در 6 کلاس مختلف ، از کلاس 00 تا کلاس 4 تولید می شود.

 

در انتخاب دستکش عایق برق باید به ولتاژی که با آن کار می کنید توجه داشته باشید و کلاس مربوطه را انتخاب کنید.

 

دستکش ضد برق را از لحاظ مقاومت کاری ، می توان در 2 گروه دسته بندی کرد : دستکش عایق برق فشار ضعیف و دستکش برق فشار قوی. در ادامه با ویژگیهای هر 6 کلاس در قالب دو دسته کلی آشنا می شویم :

 

 

دستکشهای عایق برق فشار ضعیف

 

دستکش عایق برق کلاس 00

اولین و ضعیف ترین دستکش عایق برق کلاس 00 است. این محصول کاربرد خانگی و صنعتی ضعیف داشته و به دستکش برق 220 ولت نیز معروفست. البته برای برق 3 فاز 380 ولت هم بکار می رود.

 

از حداکثر ولتاژ کاری 500 ولت و حداکثر ولتاژ تست 2500 ولت برخوردارست با طولی معادل 36 سانتیمتر. رنگ استاندارد این کلاس رنگ کرم یا Beige می باشد.

 

 

 دستکش عایق برق کلاس 0

دومین محصول از گروه دستکشهای عایق برق فشار ضعیف ، دستکش برق کلاس 0 می باشد. این دستکش نیز کاربری خانگی و صنعتی ضعیف دارد و به دستکش عایق برق 1000 ولت معروفست.

 

زیرا حداکثر ولتاژ کاری 1000 ولت و حداکثر ولتاژ تست 5000 ولت دارد. رنگ استاندارد این کلاس رنگ قرمز یا Red می باشد.

 

 

دستکشهای عایق برق فشار قوی

 

دستکش عایق برق کلاس 1

سومین محصول در کل کلاسهای دستکش عایق برق و اولین در گروه دستکشهای برق فشار قوی دستکش برق کلاس 1 می باشد.

 

این محصول از حداکثر ولتاژ کاری 7500 ولت و حداکثر ولتاژ تست 10000 ولت برخوردارست با طولی معادل 36 سانتیمتر. رنگ استاندارد این کلاس رنگ سفید یا White می باشد.

 

 

دستکش عایق برق کلاس 2

چهارمین محصول در کل کلاسهای دستکش عایق برق و دومین در گروه دستکشهای برق فشار قوی دستکش برق کلاس 2 می باشد.

 

این محصول از حداکثر ولتاژ کاری 17000 ولت و حداکثر ولتاژ تست 20000 ولت برخوردارست با طولی معادل 36 سانتیمتر.

 

این دستکش محبوب ترین آیتم در میان دستکشهای برق فشار قوی است. محبوب به معنای فروش بیشتر و در خواست بالاتر. و رنگ استاندارد این کلاس رنگ زرد یا Yellow می باشد.

 

دستکش عایق برق کلاس 3

پنجمین محصول در کل کلاسهای دستکش عایق برق و سومین در گروه دستکشهای برق فشار قوی دستکش برق کلاس 3 می باشد.

 

این محصول از حداکثر ولتاژ کاری 26500 ولت و حداکثر ولتاژ تست 30000 ولت برخوردارست با طولی معادل 36 سانتیمتر. رنگ استاندارد این کلاس رنگ سبز یا Green می باشد.

 

 

دستکش عایق برق کلاس 4

ششمین ، آخرین و قویترین دستکش در کل کلاسهای دستکش عایق برق و چهارمین در گروه دستکشهای برق فشار قوی دستکش برق کلاس 4 می باشد.

 

این محصول از حداکثر ولتاژ کاری 36000 ولت و حداکثر ولتاژ تست 40000 ولت برخوردارست با طولی معادل 36 سانتیمتر. رنگ استاندارد این کلاس رنگ تارنجی یا Orange می باشد.

 

و البته برندهای مختلفی در جهان دستکش برقکاری یا ایمنی برق تولید می کنند.  معروفترین این برندها سکورا  Secura از کشور لهستان ، Regeltex  و Catu کشور فرانسه و Honeywell  و  Salisburry از کشور آمریکا هستند.

 

البته همه این برندها همه کلاسهای استاندارد جهانی را تولید نمی کنند. برخی مانند سکورا لهستان فقط تولید 5 کلاس اول را در دستور کار دارند و کلاس 4 را تولید نمی کنند.

 

 

 

استاندارد تولید دستکش های عایق برق

 

مهمترین و معتبرترین برندهای جهان محصولات خود را در قالب 2 استانداردCE  اتحادیه اروپا و ANSI  آمریکا تولید و عرضه می کنند.

 

سری استاندارد اتحادیه اروپا EN 60903 یا IEC 60903  می باشد و استاندارد آمریکا ANSI/ISEA 105-2016 .

 

البته استاندارد آمریکایی یک مجموعه استاندارد برای تولید انواع دستکش ایمنی جمع آوری کرده است.

 

 

در پایان یادآور می شویم که نامهایی مانند : دستکش برقکاری ، دستکش ضد برق گرفتگی ، دستکش برقی و دستکش برقکاران نیز بوسیله کاربران به این محصول اطلاق می شوند.



:: برچسب‌ها: دستکش عایق برق , دستکش ضد برق , دستکش برقکاری , دستکش ایمنی برق , دستکش محافظ برق ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 13 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مانی

ایرپلاگ چیست ؟ چه کاربردی دارد ؟ انواع پلاگ ؟ این سوالاتی است که در نوشته پیش رو به آنها پاسخ خواهیم داد. پس لطفا تا پایان همراه ما باشید…

 

امروزه آلودگی های صوتی و پیامدهای ناشی از آن به معضل بزرگی برای شهروندان تبدیل شده اند.

 

فشارها و آسیب های روحی و روانی فراوانی از این ناحیه متوجه شهروندانست. از طرفی راه های مقابله نیز محدودند و گزینه چندانی در دست نداریم. زیرا جلوگیری از انتشار این اصوات مزاحم غیر ممکن است.

 

در این میان وسیله ای که ما را از شر این صداهای مزاحم و ناخواسته برهاند نعمت بزرگیست!  وسیله ای که در محیطهای صنعتی و کارخانجات ، حافظ سلامتی شنوایی کارکنان باشد و برای شهروندان عادی ، ضامن آرامش و سلامت روحی و روانی آنها.

 

این وسیله که نوعی صداگیر گوش است که کوچکست و داخل حفره گوش قرار می گیرد ، ایرپلاگ نام دارد و ما قصد داریم در این مجال این محصول و کاربرد آن را بررسی کنیم.

 

ابتدا تعریفی کلی از این وسیله خواهیم داشت و سپس به تعریف مدلهای مختلف آن می پردازیم.

 

در پایان نیز تعدادی از سوالات متداول کاربران را در مورد این محصول پاسخ می گوییم . پس لطفا تا پایان این مطلب همراه ما باشید…

 

 

گوشگیر ایرپلاگ چیست ؟

مستخضر هستید که Earplug کلمه ای انگلیسی است که به نوعی عایق صدا که با قرار گرفتن در گوش داخلی ، راه ورود امواج صوتی را می بندد و از حجم صدای محیط می کاهد، اشاره دارد. برخلاف گوشی ایرماف که روی گوش قرار می گیرد.

 

اگر حجم صدا خیلی بالا باشد (مانند صدای انفجار) از آسیب دیدن پرده گوش و سیستم شنوایی ما جلوگیری می کند.

 

اگر حجم صدا بالا نباشد ، باز هم تا حد زیادی از حجم صدا کاسته خواهد شد. اما  گوشگیر ایرپلاگ محصولی بسیار کوچکست ( تقریبا اندازه یک بند انگشت) و بصورت دو قطعه مجرا از هم عرضه می شود که هرکدام داخل حفره یکی از گوشها قرار می گیرند . پر واضح است که باید هردو بصورت همزمان داخل گوش قرار داده شوند.

 

 

بصورت یک استاندارد جهانی، ایرپلاگ را از دو جنس متفاوت و مطابق الزامات EN 352-2 تولید می کنند که هر دو دوستداران و علاقمندان خود را دارند. هر دو مزایا و معایبی دارند و کاربران بر حسب نیاز و تجربه کاربری خود، جنس مورد نیاز را تهیه می کنند.

 

تنها تفاوت کمی در شکل ظاهریست که در ادامه به همگی این موارد خواهیم پرداخت. در ابتدا با جنس مواد سازنده آغاز می کنیم . گوش گیر ایرپلاگ را یا از مواد پلیمری بهداشتی تولید می کنند و یا از اسفنج بهداشتی …

 

ایرپلاگ پلیمری 

این دسته از ایرپلاگها عمدتا از ماده ای بنام  TPE  یا Thermoplastic Elastomer  تولید می شوند.

 

این ماده ، ترکیبی از پلیمر Thermoplastic  که مقاومت فیزیکی و حرارتی بالایی دارد و لاستیک طبیعی Rubber   که ترکیبی کشسان است، می باشد.

 

جمع این خواص در یک ایرپلاگ دو عایدی مهم برای ما دارد. اولا ایرپلاگ ما در برابر نیروهای خارجی خیلی مقاوم بوده و به راحتی خورد یا تکه تکه نمی شود.

 

ایرپلاگ پلیمری

 

  و دوم اینکه نرم و کشسان است و با اندک فشاری جمع شده و به راحتی وارد گوش می شود و گوش داخلی کاربر را آزار نمی دهد.

 

قابل شستشو بودن هم یکی دیگر از امتیازات پلیمر TPE می باشد. به عبارت بهتر همه ایرپلاگهایی که از ترکیب TPE تولید شده اند قابل شستشو و استفاده مجدد هستند.

 

ضمنا این ترکیب جرم حجمی خیلی کمی دارد و وزن هر جفت ایرپلاگ تقریبا صفر است.

 

اما پلیمر TPE یک کلاس بهتر و باکیفیت تر هم دارد که  Monprene  نام دارد. طبق تعریف  Monprene   نوعی TPE باکیفیت است که در اجسامی که کشش بالا و انعطاف پذیری در حین کار نیاز دارند و همزمان باید بسیار نرم هم باشند کاربرد دارد.

 

مزیت اصلی  Monprene بر TPE مشخصا ، نرمی و لطافتی منحصر بفردست که باعث می شود در حین کار ، کاربر احساس خیلی خوبی داشته باشد.

 

کاربردهای  Monoprene اما ، بسیار گسترده است و البته با مشخصاتی که دارد تعجبی هم ندارد. این پلیمر در ساخت و تولید محصولات زیر کاربرد دارد :

مسواک ، دسته تیغ ریش تراش ، بدنه خودکار و روان نویس ، قلاده حیوانات ، انواع لوازم ورزشی ، کفی و بدنه کفش ، مبلمان ، لوزام آشپزخانه ، واشر ، زه لاستیکی دور درب یخچال ، ضربه گیر ، شوک گیر  ، لوازم الکترونیکی ، ماسک شیمیایی ، گوش گیر ایرپلاگ و ….

 

مورد علاقه بسیاری از کاربران . درصورتیکه مایلید که بیشتر با این محصول آشنا شوید لطفا با کلیک بر روی نام آن وارد صفحه مربوطه شوید.

 

نکته ای که توجه اکثر کاربران را در مورد ظاهر ایرپلاگهای پلیمری بخود جلب می کند، شکل مخروطی ناهموار و غیر متعارف آنست .

 

بدین معنا که حالتی شبیه پره پره دارد و صاف و یکنواخت نیست. این نوع طراحی 3 پره باعث می شود که ایرپلاگ به مرور بدون ایجاد درد و در 3 مرحله وارد گوش داخلی کاربر شود.

 

یک دنباله هم در انتهای محصول وجود دارد که شبیه دستگیره عمل می کند و کاربر می تواند آن قسمت را بگیرد و ایرپلاگ را از گوش خود خارج کند.

 

یادآور می شویم که بدنه گوش گیرهای پلیمری خیلی نرم و مرتعش هستند ( مانند ژله ) و برخی کاربران نیز از فرصت استفاده کرده و لقب ژله ای را بر آن نهاده اند.

 

 

ایرپلاگ اسفنجی

این دسته از ایرپلاگها از اسفنج بهداشتی تهیه می شوند که بسیار نرم و فشرده بوده و برعکس ایرپلاگهای پلیمری سطح صاف و یکنواختی دارند.

 

طراحی ایرپلاگ اسفنجی معمولا بصورت مخروطی است اما بصورت استوانه ای نیز تولید می شوند. جدار اسفنجی این محصول بر خلاف نوع اول ضد آب نیست.

 

گوش گیر اسفنجی

 

پس قابل شستشو نیز نمی باشد و یکبار مصرف است و این مورد بزرگترین و اصلی ترین تفاوت این دو دسته ایرپلاگ می باشد. اگر بخواهیم یک محصول عالی از ایرپلاگ اسفنجی را خدمتتان معرفی کنیم، ایرپلاگ اسفنجی 3Mرا نام می بریم. 

 

در پایان تعدادی از پرسشهای کاربرانی را که مدلهای مختلف گوش گیر ایرپلاگ را تهیه و استفاده کرده اند را پاسخ می گوییم.

 

زیرا احتمال زیاد می دهیم که شما نیز در این موارد دچار پرسش شوید. اگر بازهم سوال دیگری داشتید لطفا در بخش نظرات مطرح بفرمایید تا با افتخار پاسخگو باشیم …

 

 

پرسش متداول اول   عمر یک گوش گیر ایرپلاگ پلیمری چقدرست ؟ حدودا چند روز قابل استفاده است ؟

پاسخ :  این محصول فساد پذیر نیست ( مانند فیلترهای شیمیایی ) . فقط در صورت جدا شدن اجزا آن از هم ( خورد شدن ) دیگر قابل استفاده نخواهد بود.

 

اگر به آرامی استفاده شود تا مدت زیادی قابلیت استفاده مجدد خواهد داشت.

 

از طرفی همانطور که قبلا نیز یادآور شدیم، این ایرپلاگها یکبار مصرف نیز نیستند ، چون از مواد ضد آب تولید شده اند.

 

شما می توانید بعد از هر بار استفاده ایرپلاگ را با آب و صابون شستشو دهید. در واقع بعنوان یک نکته بهداشتی، باید اینکار را انجام دهید.

 

زیرا بعد از هر بار قرار گرفتن ایرپلاگ در گوش داخلی ، بدنه آن به مخاط چسبناک داخل گوش آغشته شده و در محیط بیرون گوش آلودگیها را به خود جذب می کند .

 

حال اگر دوباره وارد گوش شود ( بدون شستشو ) قطعا ایجاد عفونت خواهد کرد. خلاصه اگر از یک ایرپلاگ پلیمری خوب و با دقت استفاده بفرمایید حتی تا 6 ماه نیز قابل استفاده خواهد بود.

 

 

پرسش متداول دوم  من برای کنکور درس می خوانم. آیا می توانم یک ایرپلاگ ژله ای را به مدت روزانه 8 تا 10 ساعت بطور مداوم در گوش خود قرار بدهم ؟

پاسخ : استفاده طولانی مدت از ایرپلاگ، از نظر سلامتی و بهداشتی مضر نیست . ولی می تواند بسیار خسته کننده باشد و ایجاد فشار روانی کند.

 

بهر صورت یک جسم خارجی در گوش کاربر وارد شده است و این عادی نیست و بدن عکس العمل نشان می دهد. روش صحیح استفاده، بصورت هر 1 ساعت 5 دقیقه استراحت می باشد.

 

 

پرسش متداول سوم  من از صداهای محیط خسته ام و می خواهم هنگام مطالعه هیج صدایی نشنوم. آیا با استفاده از یک ایرپلاگ ، به مقصود خود خواهم رسید ؟

پاسخ : خیر. هیچ کدام از مدلهای گوش گیر ایرپلاگ صدا را کاملا قطع نمی کنند.این محصولات صرفا جهت کاهش حجم صدای ناهنجار محیط و متعادل کردن آن طراحی و تولید شده اند.

 

پس شما نمی توانید انتظار داشته باشید که با قرار دادن یک ایرپلاگ صداگیر در داخل گوش، دیگر هیچ صدایی نشنوید.

 

در حقیقت چیزی حدود 50 تا 70 درصد از حجم صدای محیط کم می شود. البته این مقدار کاهش هم بستگی زیادی هم به فرکانس صوت دارد.

 

سپاس از وقتی که برای مطالعه این مطلب گذاشتید. اگر سوال ، پیشنهاد یا ابهامی در موارد ذکر شده دارید ، لطفا کامنت کنید. در پناه حق باشید...

 



:: برچسب‌ها: ایرپلاگ چیست , ایرپلاگ اسفنجی , گوش گیر ایرپلاگ ,
:: بازدید از این مطلب : 98
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 10 اسفند 1403 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مانی

ماسک شیمیایی چیست ؟ چند مدل ماسک شیمیایی موجودست ؟ هریک چه کاربردی دارند ؟ برآنیم تا در مطلب پیش رو به این سوالات پاسخ دهیم.

 

تقریبا همه ما بطور روزمره با ترکیبات شیمیایی سروکار داریم . کار در کارخانجات تولیدی و صنعتی که جای خود دارد، ما حتی در منزل هم با ترکیباتی مانند وایتکس و جوهر نمک سروکار داریم که بسیار خطرناکند و عامل ایجاد مشکلات تنفسی.

 

در دفاتر فنی و چاپخانه ها، کارکنان با گاز و غبار مواد رنگی و تونر دستگاه چاپ سروکار دارند. در آرایشگاهها نیز بوی نامطبوع و نافذ کراتین و مواد ناخن برای هنرمندان سالنهای زیبایی آزاردهنده است و …

 

یک ماسک شیمیایی که مناسب فعالیت ما باشد و برخوردار از فیلتر ماسک شیمیایی مناسب با گازهای شیمیایی محیط . در این مجال قصد داریم مختصری درباره انواع ماسک تنفسی شیمیایی با شما صحبت کنیم.

 

 

ماسک شیمیایی نیم صورت

طبق تعریف، ماسک شیمیایی نیم صورت به ماسکی اطلاق می شود که فقط دهان و بینی کاربر را پوشش می دهد و امکان پوشش دادن چشمها را ندارد. به این دلیل هم کوچک و جمع و جورست و مطلقا مزاحم دید کاربر نمی شود.

 

 

 

هیچ ماسکی بدون وجود فیلتر شیمیایی کار تصفیه گازها را انجام نمی دهد. به این منظور روی هر ماسک نیم صورت، 1 یا 2 عدد فیلتر، وظیفه تصفیه هوا از گازهای خطرناک را به عهده دارند.

 

اینکه یک ماسک شیمیایی نیم صورت تک فیلتر یا دو فیلتر باشد، بستگی به قدرت تصفیه فیلترها دارد که وارد آن بحث نمی شویم .

 

فرآیند تصفیه هوا به این صورت است که هوای آلوده به گازهای شیمیایی از داخل فیلتر ( یا فیلترها ) عبور کرده و تصفیه می شود و سپس به داخل ماسک جهت تنفس کاربر وارد می شود. هوای بازدم نیز از طریق یک عدد سوپاپ بازدم که درست مقابل دهان کاربر تعبیه شده خارج می شود.

 

این چرخه باید خیلی آسان و طبیعی اتفاق بیافتد و کاربر نباید هیچگونه احساس تنگی نفس داشته باشد. اگر هر مشکلی در فرآیند دم و بازدم وجود داشته باشد، سریعا باید ماسک و فیلتر مورد بررسی قرار بگیرند.

 

نکته مهم در مورد ماسکهای شیمیایی نیم صورت، این است که هیچ تولیدکننده ای ماسک را به همراه فیلتر عرضه نمی کند.

 

یعنی ماسک بدون فیلتر و به تنهایی عرضه می شود. کاربران با توجه به نیاز خود از میان مدلهای مختلف فیلترهای شیمیایی یا گردوغبار ، مورد مناسب را انتخاب و برای ماسک خود تهیه می کنند. پس ترکیب ماسک و فیلتر با نظر و نیاز کاربر جمع می شود.

 

بدلیل تماس دائمی ماسک با صورت کاربر، بدنه یک ماسک شیمیایی نیم صورت باید بسیار نرم و کاربرپسند باشد.

 

بدین منظور شرکتهای تولیدکننده تجهیزات ایمنی، ماسک های شیمیایی نیم صورت را عمدتا از ترکیبی به نام  TPE  یا Thermoplastic Elastomer  تولید می کنند.

 

بدین ترتیب ماسک هنگامی که روی صورت کاربر قرار می گیرد روی بینی جا نمی اندازد و کاربر احساس خوبی دارد.

 

نمونه ای از ماسکهای نیم صورت با بدنه TPE اما ، ماسک نیم صورت مدل 3300 از برند آلمانی Dräger  و  ماسک شیمیایی نیم صورت 5500 از برند آمریکایی Honeywell هستند که هر دو از طرف برندهای معتبر جهان تامین می شوند.

 

از طرفی ماده ای پلیمری به نام  Silicone  در تولید برخی ماسکهای شیمیایی استفاده می شود که از ترکیب TPE خیلی نرمتر و کاربر پسندتر است و از نظر کیفی بالاترین امتیاز را دارد.

 

این ماده علاوه نرمی بسیار و مقاومت کششی بالا، در مقابل حرارت نیز تحمل بالایی دارد.

 

در 100 درصد مواردی که خانمها از ماسک شیمیایی سیلیکونی استفاده کرده اند، از کیفیت محصول راضی بوده اند و مورد پسندشان بوده است.

 

خانمها را عنوان می کنیم چون پوست صورتشان از آقایان لطیف تر است و اگر خانمها کیفیت یک محصول را تایید کنند کار تمام است…

 

نمونه های شاخص ماسکهای نیم صورت سیلیکونی ،  ماسک نیم صورت تری ام 7502  و  ماسک نیم صورت سیلیکونی Honeywell 7700   می باشند.

 

چند نکته جهت نگهداری اصولی و استفاده بهینه از ماسکهای نیم صورت می دانیم که با شما به اشتراک می گذاریم :

 

نحوه تمیزکاری  بدنه ماسکها به دلیل پلیمری و ضد آب بودن قابل شستشو می باشد البته نه با ماشین لباس شویی ! یک دستمال نم دار را روی بدنه ماسک می کشید . در عرض چند دقیقه تمیز و براق می شود.

 

سوپاپ هوای ورودی   سوپاپ های ورود هوا به داخل ماسک از همان بدو استفاده بخوبی کار می کنند و نیازی به اعمال تغییراتی در آنها نیست.

 

تمیز کردن فیلترها  فیلترهای شیمیایی کلا یکبار مصرف هستند و قابل شستشو نیستند اما بدنه خارجیشان را می توانید با یک دستمال نم دار تمیز کنید.

 

 

ماسک تمام صورت شیمیایی

تفاوت اصلی و مهم ماسک تمام صورت با ماسک نیم صورت ، پوشش دادن کامل صورت و چشمها می باشد. در حقیقت زمانی از این ماسک استفاده می کنیم که گازهای آلاینده محیط به چشمها آسیب زده و یا حداقل باعث سوزش چشمها شوند.

 

 بدنه این محصول بطور معمول از پلیمری بنام EPDM یا  Ethylene Propylene Diene Monomer  تولید می شود که نوعی لاستیک مصنوعی نرم و ضد حساسیت است. ضمنا مقاومت حرارتی و برودتی خوبی نیز دارد. از منفی 50 درجه سانتیگراد تا 150 درجه سانتیگراد. همچنین مقاومت بالایی در برابر اوزون و نور مستقیم خورشید دارد.

 

 

ماسک تمام صورت

 

ماسک تمام صورت یا Fullface Mask  نیز به دو نوع تک فیلتر و دو فیلتر تقسیم می شود که البته نوع تک فیلتر بیشتر طرفدار دارد.

 

ماسکهای تک فیلتر از فیلترهای شیمیایی کلاس 2 بهره می گیرند که از فیلترهای کلاس 1 ، بسیار قوی تر و موثرتر در تصفیه گازها عمل می کنند. برتری اصلی و مهم ماسک تمام صورت به برادر کوچکش در این است که چشمان کاربر را نیز می پوشاند.

 

و البته ما همیشه به کاربران استفاده از فیلتر ماسک دراگر را پبیشنهاد می کنیم. به جهت آلمانی بودن و برخورداری از کیفیت بالا و دوام بیشتر نسبت به سایر محصولات از جمله انواع فیلتر اسپاسیانی که ایتالیایی است.

 

ماسکهای محبوب این بخش از نگاه و انتخاب کاربران ما به ترتیب ماسک تمام صورت بعثت ، ماسک تمام صورت 3M  و ماسک دراگر 6300 هستند. البته که این آخرین مورد ، یعنی ماسک دراگر آلمانی بهترین کیفیت را داراست. اما فاکتور قیمت را نیز نمی توان نادیده انگاشت.

 

امیدواریم که این مقاله کوتاه برای شما دوست عزیز مفید بوده باشد. ممنون از وقتی که برای مطالعه این مطلب گذاشتید. اگر باز هم سوالی در موارد مطرح شده دارید ، لطفا برای ما کامنت بگذارید. حتما با کمال میل پاسخگوی سوالات شما خواهیم بود. برقرار باشید.



:: برچسب‌ها: ماسک شیمیایی , ماسک ضد گاز , ماسک شیمیایی نظامی , خرید ماسک ,
:: بازدید از این مطلب : 86
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 21 بهمن 1403 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد